När LAB Noax var med på Swedish Labdays, med sina svenska systerbolag, hade vi även en tävling alla besökare kunde delta i. Uppdraget var att gissa hur många vialer en behållare innehöll. Ett inte helt enkelt uppdrag och ingen lyckades gissa på den exakta siffran som var 344 vialer. Dock kom vår förstaprisvinnare Maria Dahl väldigt nära med en gissning på 354 stycken.

Stort grattis önskar vi Maria! Ytterligare fyra vinnare har kommit på andra- och delad tredjeplats och har blivit meddelade på sin mail.

Swedish LabDayts, ClaraLab,
Hur många vialer är det i behållaren? Ja det skulle tävlingsdeltagarna besvara under Swedish LabDays.

Aktuellt

Försenade leveranser av Touch n´Tuff

Just nu är våra leveranser av Touch n´Tuff skyddshandskar försenade. Vi kan dock få tag på Nitril Xpert. De säljer lite tjockare handskar och skyddar utmärkt. Om Semperguard Nitril Xpert Semperguard Nitril Xpert PF är en slitstark engångshandske av nitrilgummi med bra fingertoppskänsla och god kemikaliebeständighet. Livsmedelsgodkänd. Produktspecifikation Slitstark engångshandskeNitrilgummiBra fingertoppskänslaGod kemikaliebeständighetLivsmedelsgodkänd Användningsområden StädbranschenKemisk industriJordbrukTryckerierLaboratoriumHushållsarbeten Om du …