LAB Noax AB startade verksamheten redan 1946 och är en väletablerad leverantör av laboratorieprodukter till svensk industri, laboratorier och forskningsmiljöer.

Hos oss hittar du framför allt förbrukningsartiklar av alla sorter men också instrument för vattenanalys, utrustning för provtagning, provberedning och referensmaterial.

Det som särskiljer oss från de stora aktörerna på marknaden är framför allt vår tillgänglighet och flexibilitet. Vi har närmare 3 000 olika artiklar på vårt lager i Farsta och när du handlar av oss kan du i de flesta fall köpa artiklarna styckevis istället för i stora förpackningar. Vi strävar efter att ge dig snabb service och snabba leveranser.

Tillsammans med våra systerbolag har vi en service- och supportorganisation som består av 14 personer runt om i Sverige, Norge och Danmark. Alla våra tekniker har kvalificerad kompetens och kunskap inom sina områden.

Vårt huvudkontor ligger i Farsta strax söder om Stockholm. Från huvudkontoret utgår vi tillsammans med de övriga bolagen i koncernen samt har vårt lager och ekonomidivision. Vi har även ett säljkontor i Kungsbacka utanför Göteborg.

ClaraLab-koncernen består av 5 bolag, alla verksamma inom laboratoriebranschen men med olika inriktningar och användarsegment.

LAB Analytical arbetar med analytisk instrumentering och är officiell återförsäljare för delar av Perkin Elmers sortiment i Sverige och Danmark. Även produkter från Biolin Scientific och Stanhope-Seta säljs via Analytical.

LAB Diagnostics marknadsför och säljer produkter inom diagnostik och laboratorier, främst mot sjukhus- och veterinärverksamhet. Stora leverantörer är Roche, LVL, Porkka och Nerbe Plus.

LAB Education skapar möten, seminarium och utbildningsforum för laboratoriepersonal. Bolaget är vår samarbetspartner när det kommer till användarmöten, vidareutbildningar samt seminarier. De tar även uppdrag från bolag utanför koncernen.

LAB Sweden fokuserar främst på två områden RENT och CELL/BAKT till kunder framförallt inom forskning, läkemedel/biotech och industri.

LAB Norway är en spegling av LAB Sweden med fokusering på cell- och bakterieodling, biokemiska analysatorer och autoklaver.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du önskar vidare information om vår verksamhet eller har frågor om våra produkter och sortiment. Länkar till våra systerbolag finns i menyn ovan.

08- 581 700 55
info@noaxlab.se