LAB Noax på LabDays 2019

Vi har glädjen att meddela att LAB Noax kommer delta på LabDays 2019 på Älvsjömässan den 2-3 oktober! Vi kommer visa flera intressanta produkter och nyheter. Även våra svenska systerbolag i LAB-koncernen kommer vara på plats: LAB Analytical med analysutrustning, LAB Diagnostic med bl a kyl och frys och LAB Sweden med produkter inom RENT och ODLING – CELL/BAKT. Har du några frågor tveka inte att kontakta oss.

LAB Noax kommer dessutom ha förstärkning i montern av Markus García Fernández som arbetar för Buerkle och kan besvara frågor och funderingar om deras produkter.

Biljetter

Att besöka Swedish LabDays-mässan är gratis, dock är det endast branschfolk som har tillträde till mässan. Alla besökare måste registrera sig och skriva ut sin egen entrébiljett. Som besökare har man också möjlighet att registrera sig vid huvudentrén till Stockholmsmässan. Om du redan nu vet att du vill komma kan du anmäla dig på LabDayshemsidan här eller så kan du maila din adress hit så kan vi skicka biljetter till dig.

Kommer du vara på plats? Kom förbi våra sammanhängande montrar 43 och 51!


Aktuellt

Försenade leveranser av Touch n´Tuff

Just nu är våra leveranser av Touch n´Tuff skyddshandskar försenade. Vi kan dock få tag på Nitril Xpert. De säljer lite tjockare handskar och skyddar utmärkt. Om Semperguard Nitril Xpert Semperguard Nitril Xpert PF är en slitstark engångshandske av nitrilgummi med bra fingertoppskänsla och god kemikaliebeständighet. Livsmedelsgodkänd. Produktspecifikation Slitstark engångshandskeNitrilgummiBra fingertoppskänslaGod kemikaliebeständighetLivsmedelsgodkänd Användningsområden StädbranschenKemisk industriJordbrukTryckerierLaboratoriumHushållsarbeten Om du …