Kontakt

Vill du kontakta LAB Noax? Du kan då hitta våra mailadresser och direktnummer nedan eller ringa vårt växelnummer på 08 – 581 700 55 . Vi finns placerade i Farsta strax söder om Stockholm. Vi delar lokal med våra systerbolag LAB  Sweden, LAB Diagnostics och LAB Analytical Nordic och här har vi både kontor och lager. Du är välkommen att hälsa på och ta en fika!

Vi som jobbar på Noax

Vi är idag några stycken på LAB Noax och här nedan ser du våra telefonnummer. Våra mailadresser är uppbyggda så här: förnamn[at]noaxlab.se. Enkelt ska det vara! Målet är att vi alltid ska vara tillgängliga, således svarar vi alla på växelnumret men du kan också nå oss på mobil- eller direktnumren nedan. Snabbast svar får du om du ringer vårt växelnummer. Kontakta LAB Noax på 08-581 700 55.

Namn Jobbar medDirektnummer
Carina Stendahl Försäljning/marknadsföring08-501 213 72
Camilla JunggrenFörsäljning/marknadsföring0300-521 222
Beatrice OrbackVD/Försäljning08-29 60 24
Anette Lind Fakturering och ekonomi08-29 60 03
Sebastian MoralesLager och kundsupport08-501 213 73

Kontakta oss på LAB Noax

Hitta hit

Vårt kontor ligger strax söder om Stockholm i området Larsboda i Farsta. Vi delar lokaler med våra systerföretag LAB Sweden AB, LAB Diagnostics AB samt LAB Analytical Nordic AB och sitter i ett rött tegelhus med blå markiser på adress Fryksdalsbacken 34.

Om du åker bil:

Norrifrån

Om du kör Nynäsvägen tar du avfarten Larsboda är avfarten efter Farsta C. I rondellen tar du vänster och fortsätter sedan på den vägen tills du har Best Western-hotellet på vänster sida. Efter det tar du till vänster och då är du på Fryksdalsbacken. Vårt hus ligger på den andra gatan till höger.

Om du kör E4 norrifrån tar du Södra Länken i riktning mot Nynäshamn och följer sedan beskrivningen ovan.

Söderifrån

Om du kör Nynäsvägen söderifrån kör du av mot Älvsjö och Farsta och svänger sedan direkt till höger efter avfarten vid ljusen. Därefter första vänster och då är du på Fryksdalsbacken. Kör uppför backen och ta första till vänster.

Om du åker kommunalt:

Det finns flera sätt att komma till oss med kommunala färdmedel. Här nedan ser du ett par förslag men enklast är det om du går in på sl.se och använder deras reseplanerare. Då får du enklaste och snabbaste vägen från just den plats du åker från.

Både T-bana och pendeltåg ligger nära oss och stationen heter Farsta Strand oavsett vilken du väljer.